La sortida per part del Regne Unit de la Unió Europa, tot i l’escenari final d’acord, encara genera una situació d’incertesa que, en qualsevol cas, tindrà un impacte en les gestions comercials i logístiques.

Descobreix quins són els aspectes clau que les empreses agroalimentàries heu de tenir en compte i anticipat!

Estigues informat i resol els dubtes!

Des de l’Àrea de Coneixement i Estratègia de Prodeca t’oferim un servei Help Desk d’atenció per a resoldre dubtes relatius al Brexit: consulta’ns!

consulta@prodeca.cat

Regne Unit

Amb 572 milions d’euros exportats, el Regne Unit és el 5è país de destinació del nostre sector agroalimentari. Catalunya és el 19è proveïdor mundial del Regne Unit en alimentació i el l’11è entre els països integrants de la UE.

Més informació »

Sector Carni

Sector Carni

Radiografia del sector carni al Regne Unit. Exportacions, impacte per subproducte o categoria, competidors actuals i futurs, aranzels.

Més informació »

Sector Fine Food

Sector Fine Food

Radiografia del sector finefood al Regne Unit. Exportacions, impacte per subproducte o categoria, competidors actuals i futurs, aranzels.

Més informació »

Sector Fruita

Sector Fruita

Radiografia del sector fruita al Regne Unit. Exportacions, impacte per subproducte o categoria, competidors actuals i futurs, aranzels.

Més informació »

Sector Vi i Cava

Sector Vi i Cava

Radiografia del sector vi i cava al Regne Unit. Exportacions, impacte per subproducte o categoria, competidors actuals i futurs, aranzels.

Més informació »

Previsions de consum

Previsions de consum de productes agroalimentaris del mercat agroalimentari del Regne Unit els propers cinc anys (2018 – 2023).

Més informació »